Πρότυπη κοστολόγηση
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2013
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1422 |
_version_ | 1780524082910986240 |
---|---|
advisor | |
author | Λαζαράκης, Παρασκευάς Παππά, Ειρήνη |
author_facet | Λαζαράκης, Παρασκευάς Παππά, Ειρήνη |
author_sort | Λαζαράκης, Παρασκευάς |
collection | Okeanis Institutional Repository |
facultydepartment | Τμήμα Λογιστικής |
format | Πτυχιακή εργασία |
id | okeanis-123456789-1422 |
institution | University of West Attica Campus II |
keyword | Αναλυτική λογιστική Κόστος Πραγματικό κόστος Κανονικό κόστος Κόστος παραγωγής Κοστολόγηση Συστήματα κοστολόγησης Μέθοδοι κοστολόγησης Τεχνικές κοστολόγησης Πρότυπο κόστος |
language | Greek |
physical | 90 σελ. |
publishDate | 2013 |
publisher | ΤΕΙ Πειραιά |
record_format | dspace |
spelling | okeanis-123456789-14222018-12-14T10:48:58Z Πρότυπη κοστολόγηση Λαζαράκης, Παρασκευάς Παππά, Ειρήνη Κεχαγιάς, Αθανάσιος Τμήμα Λογιστικής TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Λογιστική::Κοστολόγηση Αναλυτική λογιστική Κόστος Πραγματικό κόστος Κανονικό κόστος Κόστος παραγωγής Κοστολόγηση Συστήματα κοστολόγησης Μέθοδοι κοστολόγησης Τεχνικές κοστολόγησης Πρότυπο κόστος 2013 Πτυχιακή εργασία http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1422 el http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα ΤΕΙ Πειραιά 90 σελ. http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/bitstream/123456789/1422/9/log_00066.pdf.jpg |
spellingShingle | TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Λογιστική::Κοστολόγηση Λαζαράκης, Παρασκευάς Παππά, Ειρήνη Πρότυπη κοστολόγηση |
title | Πρότυπη κοστολόγηση |
title_full | Πρότυπη κοστολόγηση |
title_fullStr | Πρότυπη κοστολόγηση |
title_full_unstemmed | Πρότυπη κοστολόγηση |
title_short | Πρότυπη κοστολόγηση |
title_sort | πρότυπη κοστολόγηση |
topic | TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Λογιστική::Κοστολόγηση |
url | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1422 |