Μελέτη κατασκευής ισόγειας κατοικίας με υπόγειο για τετραμελή οικογένεια στην περιοχή της Νέας Μάκρης με τη χρήση των αρχών βιοκλιματισμού. Ανάλυση των προτεινόμενων βιοκλιματιστικών στοιχείων. Σύγκριση με την αντίστοιχη κατοικία συμβατικής κατασκευής. Καταγραφή ομοιοτήτων - διαφορών - συμπεράσματα - Τσαμούρης, Αλέξανδρος; Μασούρας, Σταύρος (ΤΕΙ Πειραιά, 2013)
Αρχιτεκτονικός τομέας