The Collection, fractionation, quality control, and uses of blood and blood products.
Format: | Book |
---|---|
Language: | English |
Published: |
Geneva :
World Health Organization,
1981.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Blood transfusion and blood banking /
Published: (1984) -
Blood transfusion in Europe : a "white paper" /
by: Hagen, Piet J. (Pieter Jacobus), 1942-
Published: (1993) -
Οδηγός για την παρασκευή, τη χρήση και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων αίματος : σύσταση αρ. R (95) 15 /
Published: (2002) -
Οδηγός για την παρασκευή, τη χρήση και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων αίματος : σύσταση αρ. R (95) 15 /
Published: (2008) -
Οδηγός για την παρασκευή, τη χρήση και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων αίματος : σύσταση αρ. R (95) 15 /
Published: (2005)