Χημεία τροφίμων και ποτών /
Κύριος συγγραφέας: | Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήναι :
Τύποις Ε. & Ι. Μπλαζουδάκη,
1926.
|
Έκδοση: | 3η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel : nach vorhandenen Analysen mit Angaben der Quellen zusammengestellt /
ανά: König, J. (Joseph), 1843-1930
Έκδοση: (1903) -
Διατροφή & χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία /
ανά: Κοτροκόης, Κωνσταντίνος
Έκδοση: (2009) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Food hygiene - ashore and afloat /
ανά: Collins, Charles Patrick
Έκδοση: (1963)