Food hygiene - ashore and afloat /
Κύριος συγγραφέας: | Collins, Charles Patrick (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
London :
Pitman Medical,
1963.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Control of foodborne trematode infections : report of a WHO Study Group.
Έκδοση: (1995) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Χημεία τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel : nach vorhandenen Analysen mit Angaben der Quellen zusammengestellt /
ανά: König, J. (Joseph), 1843-1930
Έκδοση: (1903) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992)