Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Main Author: | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- (Συγγραφέας) |
---|---|
Corporate Author: | Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Συνεργάτης) |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1999.
|
Edition: | 1η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
by: Lelieveld, H. L. M.
Published: (2021) -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
by: Τσάκνης, Ιωάννης
Published: (2009) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Published: (2000) -
Food politics : how the food industry influences nutrition and health /
by: Nestle, Marion, γ. 1936
Published: (2007) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
by: Montville, Thomas J.
Published: (2010)