Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Κύριος συγγραφέας: | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- (Συγγραφέας) |
---|---|
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Συνεργάτης) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1999.
|
Έκδοση: | 1η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
ανά: Lelieveld, H. L. M.
Έκδοση: (2021) -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
ανά: Τσάκνης, Ιωάννης
Έκδοση: (2009) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Έκδοση: (2000) -
Food politics : how the food industry influences nutrition and health /
ανά: Nestle, Marion, γ. 1936
Έκδοση: (2007) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010)