Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1999.
|
Έκδοση: | 1η έκδ. |
Θέματα: |
MARC
LEADER | 00000nam a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231102111036.0 | ||
008 | 231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d | ||
020 | |a 9601208089 | ||
040 | |a GrATPDL |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ||
041 | 0 | |a eng | |
082 | |a 664 | ||
100 | 1 | |a Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, |d 1945- |9 8020 |e Συγγραφέας | |
245 | 1 | 0 | |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : |b γενικοί - ειδικοί / |c Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
250 | |a 1η έκδ. | ||
260 | |a Θεσσαλονίκη : |b University Studio Press, |c 1999. | ||
300 | |a 220 σ. ; |c 24 εκ. | ||
504 | |a Βιβλιογραφία: σ. 213-214. | ||
505 | 8 | |a Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. | |
650 | 0 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Ποιοτικός έλεγχος. |9 7001 | |
650 | 0 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Υγιεινολογικές απόψεις. |9 7019 | |
650 | 0 | |a Food industry and trade |x Quality control. |9 7000 | |
650 | 0 | |a Food industry and trade |x Health aspects. |9 7018 | |
710 | 2 | |a Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |9 8022 |e Συνεργάτης | |
942 | |2 ddc |c BK |h 664 ΚΑΛ |6 664_000000000000000_ΚΑΛ | ||
952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 664_000000000000000_ΚΑΛ |7 1 |9 7502 |a MAIN |b MAIN |d 2023-11-02 |l 0 |o 664 ΚΑΛ |p 00007696 |r 2023-11-02 |t 1 |w 2023-11-02 |y BK | ||
999 | |c 6762 |d 6762 |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1784614219881119745 |
---|---|
author | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- |
author_corporate | Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων |
author_corporate_role | Συνεργάτης |
author_facet | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων |
author_role | Συγγραφέας |
author_sort | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- |
author_variant | - β δ κ -βδ -βδκ |
building | Campus Library III |
collection | LIB3 Catalog |
contents | Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. |
dewey-full | 664 |
dewey-hundreds | 600 - Technology (Applied sciences) |
dewey-ones | 664 - Food technology |
dewey-raw | 664 |
dewey-search | 664 |
dewey-sort | 3664 |
dewey-tens | 660 - Chemical engineering |
edition | 1η έκδ. |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"03485nam a22002897a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231102111036.0"},{"008":"231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9601208089"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"eng"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03b1\u03bb\u03bf\u03b3\u03c1\u03af\u03b4\u03bf\u03c5 - \u0392\u03b1\u03c3\u03b9\u03bb\u03b5\u03b9\u03ac\u03b4\u03bf\u03c5, \u0394\u03ad\u03c3\u03c0\u03bf\u03b9\u03bd\u03b1,"},{"d":"1945-"},{"9":"8020"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03bf\u03c1\u03b8\u03ae\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03c0\u03c1\u03b1\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b9\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b9\u03c7\u03b5\u03b9\u03c1\u03ae\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd :"},{"b":"\u03b3\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03bf\u03af - \u03b5\u03b9\u03b4\u03b9\u03ba\u03bf\u03af /"},{"c":"\u0394. \u039a\u03b1\u03bb\u03bf\u03b3\u03c1\u03af\u03b4\u03bf\u03c5-\u0392\u03b1\u03c3\u03b9\u03bb\u03b5\u03b9\u03ac\u03b4\u03bf\u03c5 ; \u03a3\u03cd\u03bd\u03b4\u03b5\u03c3\u03bc\u03bf\u03c2 \u0395\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03b9\u03ce\u03bd \u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"250":{"subfields":[{"a":"1\u03b7 \u03ad\u03ba\u03b4."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0398\u03b5\u03c3\u03c3\u03b1\u03bb\u03bf\u03bd\u03af\u03ba\u03b7 :"},{"b":"University Studio Press,"},{"c":"1999."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"220 \u03c3. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3. 213-214."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"505":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03b9\u03c3\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b3\u03bd\u03ce\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2: 1. \u03a0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 2. \u0394\u03b9\u03b1\u03c7\u03b5\u03af\u03c1\u03b9\u03c3\u03b7 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 3. \u039a\u03af\u03bd\u03b4\u03c5\u03bd\u03bf\u03b9 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399\u0399. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03bf\u03af \u03ba\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b9\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b9\u03c7\u03b5\u03b9\u03c1\u03ae\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd: 4. \u0395\u03c0\u03b9\u03bb\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03b8\u03b5\u03c3\u03af\u03b1\u03c2 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 5. \u03a3\u03c7\u03b5\u03b4\u03b9\u03b1\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 6. \u039a\u03b1\u03c4\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 7. \u0395\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 8. \u03a3\u03c5\u03bd\u03c4\u03ae\u03c1\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03bf\u03cd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 9. \u039a\u03b1\u03b8\u03b1\u03c1\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b1\u03c0\u03bf\u03bb\u03cd\u03bc\u03b1\u03bd\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03bf\u03cd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 10. \u039a\u03b1\u03c4\u03b1\u03c0\u03bf\u03bb\u03ad\u03bc\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03c1\u03c9\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bd\u03c4\u03cc\u03bc\u03c9\u03bd 11. \u03a0\u03c1\u03bf\u03c3\u03c9\u03c0\u03b9\u03ba\u03cc 12. \u03a0\u03c1\u03ce\u03c4\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b2\u03bf\u03b7\u03b8\u03b7\u03c4\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03cd\u03bb\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c5\u03bb\u03b9\u03ba\u03ac \u03c3\u03c5\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03b1\u03c3\u03af\u03b1\u03c2 13. \u0395\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 14. \u03a3\u03c5\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 15. \u0391\u03c0\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b5\u03c5\u03c3\u03b7 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 16. \u039c\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03bf\u03c1\u03ac \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 17. \u03a3\u03b7\u03bc\u03b5\u03af\u03b1 \u03c0\u03ce\u03bb\u03b7\u03c3\u03b7\u03c2 \u03c4\u03c9\u03bd \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 18. \u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03bf\u03c7\u03ad\u03c2 \u03c5\u03c8\u03b7\u03bb\u03bf\u03cd \u03ba\u03b9\u03bd\u03b4\u03cd\u03bd\u03bf\u03c5 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399\u0399\u0399. \u0395\u03b9\u03b4\u03b9\u03ba\u03bf\u03af \u03ba\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2: 19. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c8\u03cd\u03be\u03b7\u03c2 20. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03ba\u03b1\u03c4\u03ac\u03c8\u03c5\u03be\u03b7\u03c2 21. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03b7\u03c1\u03bf\u03cd\u03bd\u03c4\u03b1\u03b9 \u03bc\u03b5 \u03b2\u03ac\u03c3\u03b7 \u03c4\u03b7 \u03b8\u03b5\u03c1\u03bc\u03b9\u03ba\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 22. \u0391\u03c6\u03c5\u03b4\u03b1\u03c4\u03c9\u03bc\u03ad\u03bd\u03b1 \u03c0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 23. \u0391\u03bd\u03b1\u03c8\u03c5\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c7\u03c5\u03bc\u03bf\u03af 24. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03b7\u03c1\u03bf\u03cd\u03bd\u03c4\u03b1\u03b9 \u03bc\u03b5 \u03b2\u03ac\u03c3\u03b7 \u03c4\u03b7 \u03c3\u03cd\u03bd\u03b8\u03b5\u03c3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5\u03c2 25. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03b1\u03c1\u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03b9\u03af?\u03b1\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b6\u03b1\u03c7\u03b1\u03c1\u03bf\u03c0\u03bb\u03b1\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399V. \u03a7\u03c1\u03ae\u03c3\u03b9\u03bc\u03b5\u03c2 \u03c0\u03bb\u03b7\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03c1\u03af\u03b5\u03c2: \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1 -- \u0395\u03c0\u03b5\u03be\u03ae\u03b3\u03b7\u03c3\u03b7 \u03cc\u03c1\u03c9\u03bd \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03b5\u03b9\u03bc\u03ad\u03bd\u03bf\u03c5."}],"ind1":"8","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03cc\u03c2 \u03ad\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2."},{"9":"7001"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c0\u03cc\u03c8\u03b5\u03b9\u03c2."},{"9":"7019"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Quality control."},{"9":"7000"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Health aspects."},{"9":"7018"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"710":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03cd\u03bd\u03b4\u03b5\u03c3\u03bc\u03bf\u03c2 \u0395\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03b9\u03ce\u03bd \u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd."},{"9":"8022"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03bd\u03b5\u03c1\u03b3\u03ac\u03c4\u03b7\u03c2"}],"ind1":"2","ind2":" "}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664 \u039a\u0391\u039b"},{"6":"664_000000000000000_\u039a\u0391\u039b"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_000000000000000_\u039a\u0391\u039b"},{"7":"1"},{"9":"7502"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2023-11-02"},{"l":"0"},{"o":"664 \u039a\u0391\u039b"},{"p":"00007696"},{"r":"2023-11-02"},{"t":"1"},{"w":"2023-11-02"},{"y":"BK"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6762"},{"d":"6762"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib3_6762 |
illustrated | Not Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 9601208089 |
language | English |
physical | 220 σ. ; 24 εκ. |
publishDate | 1999 |
publisher | University Studio Press, |
record_format | marc |
spelling | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- 8020 Συγγραφέας Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. 1η έκδ. Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1999. 220 σ. ; 24 εκ. Βιβλιογραφία: σ. 213-214. Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Food industry and trade Quality control. 7000 Food industry and trade Health aspects. 7018 Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. 8022 Συνεργάτης |
spellingShingle | Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Food industry and trade Quality control. 7000 Food industry and trade Health aspects. 7018 |
title | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / |
title_auth | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / |
title_full | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
title_fullStr | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
title_full_unstemmed | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
title_short | Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : |
title_sort | κανονες ορθης υγιεινης πρακτικης για τις επιχειρησεις τροφιμων γενικοι ειδικοι |
title_sub | γενικοί - ειδικοί / |
topic | Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Food industry and trade Quality control. 7000 Food industry and trade Health aspects. 7018 |
topic_facet | Τροφή Food industry and trade Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. Υγιεινολογικές απόψεις. Quality control. Health aspects. |
work_keys_str_mv | AT kalogridoubasileiadoudespoina kanonesorthēsygieinēspraktikēsgiatisepicheirēseistrophimōngenikoieidikoi AT syndesmosellēnikōnbiomēchaniōntrophimōn kanonesorthēsygieinēspraktikēsgiatisepicheirēseistrophimōngenikoieidikoi |