Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- (Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Συνεργάτης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1999.
Έκδοση:1η έκδ.
Θέματα:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
003 GR-PADA
005 20231102111036.0
008 231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d
020 |a 9601208089 
040 |a GrATPDL  |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ  |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 
041 0 |a eng 
082 |a 664 
100 1 |a Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα,  |d 1945-  |9 8020  |e Συγγραφέας 
245 1 0 |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :  |b γενικοί - ειδικοί /  |c Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. 
250 |a 1η έκδ. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b University Studio Press,  |c 1999. 
300 |a 220 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 213-214. 
505 8 |a Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. 
650 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Ποιοτικός έλεγχος.  |9 7001 
650 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Υγιεινολογικές απόψεις.  |9 7019 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control.  |9 7000 
650 0 |a Food industry and trade  |x Health aspects.  |9 7018 
710 2 |a Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.  |9 8022  |e Συνεργάτης 
942 |2 ddc  |c BK  |h 664 ΚΑΛ  |6 664_000000000000000_ΚΑΛ 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_000000000000000_ΚΑΛ  |7 1  |9 7502  |a MAIN  |b MAIN  |d 2023-11-02  |l 0  |o 664 ΚΑΛ  |p 00007696  |r 2023-11-02  |t 1  |w 2023-11-02  |y BK 
999 |c 6762  |d 6762 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1784614219881119745
author Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
author_corporate Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
author_corporate_role Συνεργάτης
author_facet Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
author_role Συγγραφέας
author_sort Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
author_variant - β δ κ -βδ -βδκ
building Campus Library III
collection LIB3 Catalog
contents Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου.
dewey-full 664
dewey-hundreds 600 - Technology (Applied sciences)
dewey-ones 664 - Food technology
dewey-raw 664
dewey-search 664
dewey-sort 3664
dewey-tens 660 - Chemical engineering
edition 1η έκδ.
format Book
fullrecord {"leader":"03485nam a22002897a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231102111036.0"},{"008":"231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9601208089"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"eng"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03b1\u03bb\u03bf\u03b3\u03c1\u03af\u03b4\u03bf\u03c5 - \u0392\u03b1\u03c3\u03b9\u03bb\u03b5\u03b9\u03ac\u03b4\u03bf\u03c5, \u0394\u03ad\u03c3\u03c0\u03bf\u03b9\u03bd\u03b1,"},{"d":"1945-"},{"9":"8020"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03bf\u03c1\u03b8\u03ae\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03c0\u03c1\u03b1\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b9\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b9\u03c7\u03b5\u03b9\u03c1\u03ae\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd :"},{"b":"\u03b3\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03bf\u03af - \u03b5\u03b9\u03b4\u03b9\u03ba\u03bf\u03af /"},{"c":"\u0394. \u039a\u03b1\u03bb\u03bf\u03b3\u03c1\u03af\u03b4\u03bf\u03c5-\u0392\u03b1\u03c3\u03b9\u03bb\u03b5\u03b9\u03ac\u03b4\u03bf\u03c5 ; \u03a3\u03cd\u03bd\u03b4\u03b5\u03c3\u03bc\u03bf\u03c2 \u0395\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03b9\u03ce\u03bd \u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"250":{"subfields":[{"a":"1\u03b7 \u03ad\u03ba\u03b4."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0398\u03b5\u03c3\u03c3\u03b1\u03bb\u03bf\u03bd\u03af\u03ba\u03b7 :"},{"b":"University Studio Press,"},{"c":"1999."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"220 \u03c3. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3. 213-214."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"505":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03b9\u03c3\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b3\u03bd\u03ce\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2: 1. \u03a0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 2. \u0394\u03b9\u03b1\u03c7\u03b5\u03af\u03c1\u03b9\u03c3\u03b7 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 3. \u039a\u03af\u03bd\u03b4\u03c5\u03bd\u03bf\u03b9 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399\u0399. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03bf\u03af \u03ba\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b9\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b9\u03c7\u03b5\u03b9\u03c1\u03ae\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd: 4. \u0395\u03c0\u03b9\u03bb\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03b8\u03b5\u03c3\u03af\u03b1\u03c2 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 5. \u03a3\u03c7\u03b5\u03b4\u03b9\u03b1\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 6. \u039a\u03b1\u03c4\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 7. \u0395\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 8. \u03a3\u03c5\u03bd\u03c4\u03ae\u03c1\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03bf\u03cd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 9. \u039a\u03b1\u03b8\u03b1\u03c1\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b1\u03c0\u03bf\u03bb\u03cd\u03bc\u03b1\u03bd\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03bf\u03cd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03c4\u03b9\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 10. \u039a\u03b1\u03c4\u03b1\u03c0\u03bf\u03bb\u03ad\u03bc\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03c1\u03c9\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bd\u03c4\u03cc\u03bc\u03c9\u03bd 11. \u03a0\u03c1\u03bf\u03c3\u03c9\u03c0\u03b9\u03ba\u03cc 12. \u03a0\u03c1\u03ce\u03c4\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b2\u03bf\u03b7\u03b8\u03b7\u03c4\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03cd\u03bb\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c5\u03bb\u03b9\u03ba\u03ac \u03c3\u03c5\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03b1\u03c3\u03af\u03b1\u03c2 13. \u0395\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 14. \u03a3\u03c5\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 15. \u0391\u03c0\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b5\u03c5\u03c3\u03b7 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 16. \u039c\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03bf\u03c1\u03ac \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 17. \u03a3\u03b7\u03bc\u03b5\u03af\u03b1 \u03c0\u03ce\u03bb\u03b7\u03c3\u03b7\u03c2 \u03c4\u03c9\u03bd \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd 18. \u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03bf\u03c7\u03ad\u03c2 \u03c5\u03c8\u03b7\u03bb\u03bf\u03cd \u03ba\u03b9\u03bd\u03b4\u03cd\u03bd\u03bf\u03c5 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399\u0399\u0399. \u0395\u03b9\u03b4\u03b9\u03ba\u03bf\u03af \u03ba\u03b1\u03bd\u03cc\u03bd\u03b5\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2: 19. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c8\u03cd\u03be\u03b7\u03c2 20. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03ba\u03b1\u03c4\u03ac\u03c8\u03c5\u03be\u03b7\u03c2 21. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03b7\u03c1\u03bf\u03cd\u03bd\u03c4\u03b1\u03b9 \u03bc\u03b5 \u03b2\u03ac\u03c3\u03b7 \u03c4\u03b7 \u03b8\u03b5\u03c1\u03bc\u03b9\u03ba\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5\u03c2 \u03b5\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 22. \u0391\u03c6\u03c5\u03b4\u03b1\u03c4\u03c9\u03bc\u03ad\u03bd\u03b1 \u03c0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 23. \u0391\u03bd\u03b1\u03c8\u03c5\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c7\u03c5\u03bc\u03bf\u03af 24. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03b7\u03c1\u03bf\u03cd\u03bd\u03c4\u03b1\u03b9 \u03bc\u03b5 \u03b2\u03ac\u03c3\u03b7 \u03c4\u03b7 \u03c3\u03cd\u03bd\u03b8\u03b5\u03c3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5\u03c2 25. \u03a0\u03c1\u03bf\u03ca\u03cc\u03bd\u03c4\u03b1 \u03b1\u03c1\u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03b9\u03af?\u03b1\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b6\u03b1\u03c7\u03b1\u03c1\u03bf\u03c0\u03bb\u03b1\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 \u0399V. \u03a7\u03c1\u03ae\u03c3\u03b9\u03bc\u03b5\u03c2 \u03c0\u03bb\u03b7\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03c1\u03af\u03b5\u03c2: \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1 -- \u0395\u03c0\u03b5\u03be\u03ae\u03b3\u03b7\u03c3\u03b7 \u03cc\u03c1\u03c9\u03bd \u03c4\u03bf\u03c5 \u03ba\u03b5\u03b9\u03bc\u03ad\u03bd\u03bf\u03c5."}],"ind1":"8","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03cc\u03c2 \u03ad\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2."},{"9":"7001"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c0\u03cc\u03c8\u03b5\u03b9\u03c2."},{"9":"7019"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Quality control."},{"9":"7000"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Health aspects."},{"9":"7018"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"710":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03cd\u03bd\u03b4\u03b5\u03c3\u03bc\u03bf\u03c2 \u0395\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03b9\u03ce\u03bd \u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd."},{"9":"8022"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03bd\u03b5\u03c1\u03b3\u03ac\u03c4\u03b7\u03c2"}],"ind1":"2","ind2":" "}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664 \u039a\u0391\u039b"},{"6":"664_000000000000000_\u039a\u0391\u039b"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_000000000000000_\u039a\u0391\u039b"},{"7":"1"},{"9":"7502"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2023-11-02"},{"l":"0"},{"o":"664 \u039a\u0391\u039b"},{"p":"00007696"},{"r":"2023-11-02"},{"t":"1"},{"w":"2023-11-02"},{"y":"BK"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6762"},{"d":"6762"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib3_6762
illustrated Not Illustrated
institution University of West Attica
isbn 9601208089
language English
physical 220 σ. ; 24 εκ.
publishDate 1999
publisher University Studio Press,
record_format marc
spelling Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- 8020 Συγγραφέας
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
1η έκδ.
Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1999.
220 σ. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία: σ. 213-214.
Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου.
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Food industry and trade Quality control. 7000
Food industry and trade Health aspects. 7018
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. 8022 Συνεργάτης
spellingShingle Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου.
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Food industry and trade Quality control. 7000
Food industry and trade Health aspects. 7018
title Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
title_auth Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
title_full Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
title_fullStr Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
title_full_unstemmed Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί / Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
title_short Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :
title_sort κανονες ορθης υγιεινης πρακτικης για τις επιχειρησεις τροφιμων γενικοι ειδικοι
title_sub γενικοί - ειδικοί /
topic Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Food industry and trade Quality control. 7000
Food industry and trade Health aspects. 7018
topic_facet Τροφή
Food industry and trade
Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος.
Υγιεινολογικές απόψεις.
Quality control.
Health aspects.
work_keys_str_mv AT kalogridoubasileiadoudespoina kanonesorthēsygieinēspraktikēsgiatisepicheirēseistrophimōngenikoieidikoi
AT syndesmosellēnikōnbiomēchaniōntrophimōn kanonesorthēsygieinēspraktikēsgiatisepicheirēseistrophimōngenikoieidikoi