Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δ. (1999). Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί (1η έκδ.). University Studio Press.
Chicago Style (17th ed.) CitationΚαλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα. Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί. 1η έκδ. Θεσσαλονίκη: University Studio Press, 1999.
MLA (8th ed.) CitationΚαλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα. Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί. 1η έκδ. University Studio Press, 1999.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.