Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Format: | Book |
---|---|
Language: | English |
Published: |
Murcia, Spain :
Fundación Universidad Empresa de Murcia,
2000.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μικροβιολογία τροφίμων /
by: Montville, Thomas J.
Published: (2010) -
Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
by: Τυμπής, Δημήτριος
Published: (2016) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
by: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Published: (1992) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2004) -
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
by: Lelieveld, H. L. M.
Published: (2021)