Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Μορφή: | Βιβλίο |
---|---|
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Murcia, Spain :
Fundación Universidad Empresa de Murcia,
2000.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010) -
Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
ανά: Τυμπής, Δημήτριος
Έκδοση: (2016) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
ανά: Lelieveld, H. L. M.
Έκδοση: (2021)