Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
Κύριος συγγραφέας: | Τυμπής, Δημήτριος (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Πετράκης, Ελευθέριος (Συγγραφέας), Κοντελές, Σπυρίδων (Συγγραφέας) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
Δίσιγμα Εκδόσεις,
c2016.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010) -
Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /
ανά: Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία
Έκδοση: (2004) -
Υγειονομικαί μικροβιολογικαί εξετάσεις τροφίμων, γάλακτος, υδάτων /
ανά: Δόνος Ανδρέας Γ.
Έκδοση: (1978) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Ιατρική μικροβιολογία : μικροβιακές λοιμώξεις : παθογένεια, ανοσία, εργαστηριακή διάγνωση και θεραπεία /
Έκδοση: (2016)