Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Τυμπής, Δημήτριος (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Πετράκης, Ελευθέριος (Συγγραφέας), Κοντελές, Σπυρίδων (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : Δίσιγμα Εκδόσεις, c2016.
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:ix, 178 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Βιβλιογραφία: σ. [175]-178.
ISBN:9789609495998