Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /
Κύριος συγγραφέας: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M. (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Βασταρδής, Ιωάννης Γ. (Συγγραφέας), Λυρίτης, Γεώργιος Π. (Συγγραφέας) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,
1992.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οι ανταγωνιστές ασβεστίου στην κλινική πράξη
ανά: Κροκίδης Ξενοφών Κ.
Έκδοση: (2003) -
Guidelines for the development of a food and nutrition surveillance system for countries in the Eastern Mediterranean region / based on the deliberations of a WHO FAO Intercountry Meeting on Nutrition Surveillance, Islamabad, Pakistan, October 1988.
Έκδοση: (1989) -
Report of the European nutrition leadership programme : Luxembourg, 14-21 March 1996.
Έκδοση: (1996) -
LanguaL 2000 : documentation of changes from Version 0 : Working group on food description, terminology and nomenclature /
Έκδοση: (2000) -
Bioactive components in milk and dairy products /
Έκδοση: (2009)