Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Βασταρδής, Ιωάννης Γ. (Συγγραφέας), Λυρίτης, Γεώργιος Π. (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.
Θέματα:

Παρόμοια τεκμήρια