Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /

Bibliographic Details
Main Author: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M. (Συγγραφέας)
Other Authors: Βασταρδής, Ιωάννης Γ. (Συγγραφέας), Λυρίτης, Γεώργιος Π. (Συγγραφέας)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.
Subjects:
Description
Physical Description:47 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 45-47.
ISBN:960852220Χ