Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | , |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,
1992.
|
Θέματα: |
Φυσική περιγραφή: | 47 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ. |
---|---|
Βιβλιογραφία: | Βιβλιογραφία: σ. 45-47. |
ISBN: | 960852220Χ |