Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Βασταρδής, Ιωάννης Γ. (Συγγραφέας), Λυρίτης, Γεώργιος Π. (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:47 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Βιβλιογραφία: σ. 45-47.
ISBN:960852220Χ