Ανυφαντάκης, Ε. M., Βασταρδής, Ι. Γ., & Λυρίτης, Γ. Π. (1992). Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Εθνική Επιτροπή Γάλακτος.
Chicago Style (17th ed.) CitationΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ M., Ιωάννης Γ Βασταρδής, and Γεώργιος Π Λυρίτης. Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Αθήνα: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.
MLA (8th ed.) CitationΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ M., et al. Ασβέστιο-γαλακτοκομικά προϊόντα-υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.