Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Main Author: | Lelieveld, H. L. M. (Συγγραφέας) |
---|---|
Other Authors: | Holah, J. T. (Συγγραφέας), Napper, D. (David) (Συγγραφέας), Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Επιμελητής, Μεταφραστής) |
Format: | Book |
Language: | English Greek |
Published: |
Αθήνα :
Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
c2021.
|
Edition: | 2η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
by: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Published: (1999) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Published: (2000) -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
by: Τσάκνης, Ιωάννης
Published: (2009) -
Νομοθεσία ζωικών τροφίμων /
by: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Published: (1981) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
by: Montville, Thomas J.
Published: (2010)