Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Κύριος συγγραφέας: | Lelieveld, H. L. M. (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Holah, J. T. (Συγγραφέας), Napper, D. (David) (Συγγραφέας), Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Επιμελητής, Μεταφραστής) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
c2021.
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Έκδοση: (1999) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Έκδοση: (2000) -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
ανά: Τσάκνης, Ιωάννης
Έκδοση: (2009) -
Νομοθεσία ζωικών τροφίμων /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1981) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010)