Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Lelieveld, H. L. M. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Holah, J. T. (Συγγραφέας), Napper, D. (David) (Συγγραφέας), Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Επιμελητής, Μεταφραστής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.
Έκδοση:2η έκδ.
Θέματα:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
003 GR-PADA
005 20231018102639.0
008 221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d
020 |a 9789605835583 
040 |a GrATPDL  |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 
041 1 |a gre  |h eng 
082 |a 664 
100 1 |a Lelieveld, H. L. M.  |9 7014  |e Συγγραφέας 
245 1 0 |a Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων :  |b βασικές αρχές και πρακτικές /  |c H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,  |c c2021. 
300 |a 640 σ. :  |b εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ;  |c 24 εκ. 
500 |a Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφίες. 
504 |a Ευρετήριο: σ. [585]-607. 
650 0 |a Τροφή  |x Δίκαιο και νομοθεσία.  |9 5664 
650 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Υγιεινολογικές απόψεις.  |9 7019 
650 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Εξοπλισμός.  |9 7021 
650 0 |a Food law and legislation.  |9 5661 
650 0 |a Food industry and trade  |x Health aspects.  |9 7018 
650 0 |a Food industry and trade  |x Equipment and supplies.  |9 7020 
700 1 |a Holah, J. T.  |9 7015  |e Συγγραφέας 
700 1 |a Napper, D.  |q (David)  |9 7016  |e Συγγραφέας 
700 1 |a Κουτής, Χαρίλαος Κ.  |9 994  |e Επιμελητής  |e Μεταφραστής 
942 |2 ddc  |c BK  |h 664 LEL  |6 664_000000000000000_LEL 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_000000000000000_LEL  |7 1  |9 6445  |a MAIN  |b MAIN  |d 2022-10-11  |l 0  |o 664 LEL  |p 00006537  |r 2022-10-11  |t 1  |w 2022-10-11  |y BK  |z ΕΥΔΟΞΟΣ 
999 |c 6136  |d 6136 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1784614219326423040
author Lelieveld, H. L. M.
author2 Holah, J. T.
Napper, D. (David)
Κουτής, Χαρίλαος Κ.
Κουτής, Χαρίλαος Κ.
author2_role Συγγραφέας
Συγγραφέας
Επιμελητής
Μεταφραστής
author2_variant j t h jt jth
d n dn
χ κ κ χκ χκκ
χ κ κ χκ χκκ
author_facet Lelieveld, H. L. M.
Holah, J. T.
Napper, D. (David)
Κουτής, Χαρίλαος Κ.
Κουτής, Χαρίλαος Κ.
author_role Συγγραφέας
author_sort Lelieveld, H. L. M.
author_variant h l m l hlm hlml
building Campus Library III
collection LIB3 Catalog
dewey-full 664
dewey-hundreds 600 - Technology (Applied sciences)
dewey-ones 664 - Food technology
dewey-raw 664
dewey-search 664
dewey-sort 3664
dewey-tens 660 - Chemical engineering
edition 2η έκδ.
format Book
fullrecord {"leader":"02154nam a22003497a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231018102639.0"},{"008":"221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9789605835583"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"gre"},{"h":"eng"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"Lelieveld, H. L. M."},{"9":"7014"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae \u03c3\u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd :"},{"b":"\u03b2\u03b1\u03c3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c0\u03c1\u03b1\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 /"},{"c":"H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; \u03b5\u03c0\u03b9\u03bc\u03ad\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u03b5\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 \u03ad\u03ba\u03b4\u03bf\u03c3\u03b7\u03c2 \u03a7\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a. \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2 ; \u03bc\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03c4\u03ad\u03c2 X\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a. \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2... [\u03ba.\u03ac.]."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"250":{"subfields":[{"a":"2\u03b7 \u03ad\u03ba\u03b4."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1 :"},{"b":"\u0395\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03bf\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u0395\u03ba\u03b4\u03cc\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03a0\u03b1\u03c1\u03b9\u03c3\u03b9\u03ac\u03bd\u03bf\u03c5,"},{"c":"c2021."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"640 \u03c3. :"},{"b":"\u03b5\u03b9\u03ba. (\u03bf\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03ad\u03bd\u03b5\u03c2 \u03ad\u03b3\u03c7\u03c1.), \u03c0\u03af\u03bd. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"500":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03af\u03c4\u03bb\u03bf\u03c2 \u03c0\u03c1\u03c9\u03c4\u03bf\u03c4\u03cd\u03c0\u03bf\u03c5: Hygiene in food processing : principles and practice."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03ad\u03c7\u03b5\u03b9 \u03b2\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b5\u03c2."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c5\u03c1\u03b5\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03bf: \u03c3. [585]-607."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0394\u03af\u03ba\u03b1\u03b9\u03bf \u03ba\u03b1\u03b9 \u03bd\u03bf\u03bc\u03bf\u03b8\u03b5\u03c3\u03af\u03b1."},{"9":"5664"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c0\u03cc\u03c8\u03b5\u03b9\u03c2."},{"9":"7019"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u0395\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2."},{"9":"7021"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food law and legislation."},{"9":"5661"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Health aspects."},{"9":"7018"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Equipment and supplies."},{"9":"7020"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"700":{"subfields":[{"a":"Holah, J. T."},{"9":"7015"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"Napper, D."},{"q":"(David)"},{"9":"7016"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2, \u03a7\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a."},{"9":"994"},{"e":"\u0395\u03c0\u03b9\u03bc\u03b5\u03bb\u03b7\u03c4\u03ae\u03c2"},{"e":"\u039c\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03c4\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664 LEL"},{"6":"664_000000000000000_LEL"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_000000000000000_LEL"},{"7":"1"},{"9":"6445"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2022-10-11"},{"l":"0"},{"o":"664 LEL"},{"p":"00006537"},{"r":"2022-10-11"},{"t":"1"},{"w":"2022-10-11"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6136"},{"d":"6136"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib3_6136
illustrated Illustrated
institution University of West Attica
isbn 9789605835583
language English
Greek
physical 640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
publishDate 2021
publisher Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
record_format marc
spelling Lelieveld, H. L. M. 7014 Συγγραφέας
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
2η έκδ.
Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.
640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [585]-607.
Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021
Food law and legislation. 5661
Food industry and trade Health aspects. 7018
Food industry and trade Equipment and supplies. 7020
Holah, J. T. 7015 Συγγραφέας
Napper, D. (David) 7016 Συγγραφέας
Κουτής, Χαρίλαος Κ. 994 Επιμελητής Μεταφραστής
spellingShingle Lelieveld, H. L. M.
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021
Food law and legislation. 5661
Food industry and trade Health aspects. 7018
Food industry and trade Equipment and supplies. 7020
title Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
title_auth Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
title_full Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
title_fullStr Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
title_full_unstemmed Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
title_short Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων :
title_sort υγιεινη στην επεξεργασια τροφιμων βασικες αρχες και πρακτικες
title_sub βασικές αρχές και πρακτικές /
topic Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021
Food law and legislation. 5661
Food industry and trade Health aspects. 7018
Food industry and trade Equipment and supplies. 7020
topic_facet Τροφή
Food law and legislation.
Food industry and trade
Δίκαιο και νομοθεσία.
Βιομηχανία και εμπόριο
Υγιεινολογικές απόψεις.
Εξοπλισμός.
Health aspects.
Equipment and supplies.
work_keys_str_mv AT lelieveldhlm ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes
AT holahjt ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes
AT napperd ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes
AT koutēscharilaosk ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes