Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | , , |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
c2021.
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Θέματα: |
MARC
LEADER | 00000nam a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231018102639.0 | ||
008 | 221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d | ||
020 | |a 9789605835583 | ||
040 | |a GrATPDL |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ | ||
041 | 1 | |a gre |h eng | |
082 | |a 664 | ||
100 | 1 | |a Lelieveld, H. L. M. |9 7014 |e Συγγραφέας | |
245 | 1 | 0 | |a Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : |b βασικές αρχές και πρακτικές / |c H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. |
250 | |a 2η έκδ. | ||
260 | |a Αθήνα : |b Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, |c c2021. | ||
300 | |a 640 σ. : |b εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; |c 24 εκ. | ||
500 | |a Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφίες. | ||
504 | |a Ευρετήριο: σ. [585]-607. | ||
650 | 0 | |a Τροφή |x Δίκαιο και νομοθεσία. |9 5664 | |
650 | 0 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Υγιεινολογικές απόψεις. |9 7019 | |
650 | 0 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Εξοπλισμός. |9 7021 | |
650 | 0 | |a Food law and legislation. |9 5661 | |
650 | 0 | |a Food industry and trade |x Health aspects. |9 7018 | |
650 | 0 | |a Food industry and trade |x Equipment and supplies. |9 7020 | |
700 | 1 | |a Holah, J. T. |9 7015 |e Συγγραφέας | |
700 | 1 | |a Napper, D. |q (David) |9 7016 |e Συγγραφέας | |
700 | 1 | |a Κουτής, Χαρίλαος Κ. |9 994 |e Επιμελητής |e Μεταφραστής | |
942 | |2 ddc |c BK |h 664 LEL |6 664_000000000000000_LEL | ||
952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 664_000000000000000_LEL |7 1 |9 6445 |a MAIN |b MAIN |d 2022-10-11 |l 0 |o 664 LEL |p 00006537 |r 2022-10-11 |t 1 |w 2022-10-11 |y BK |z ΕΥΔΟΞΟΣ | ||
999 | |c 6136 |d 6136 |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1784614219326423040 |
---|---|
author | Lelieveld, H. L. M. |
author2 | Holah, J. T. Napper, D. (David) Κουτής, Χαρίλαος Κ. Κουτής, Χαρίλαος Κ. |
author2_role | Συγγραφέας Συγγραφέας Επιμελητής Μεταφραστής |
author2_variant | j t h jt jth d n dn χ κ κ χκ χκκ χ κ κ χκ χκκ |
author_facet | Lelieveld, H. L. M. Holah, J. T. Napper, D. (David) Κουτής, Χαρίλαος Κ. Κουτής, Χαρίλαος Κ. |
author_role | Συγγραφέας |
author_sort | Lelieveld, H. L. M. |
author_variant | h l m l hlm hlml |
building | Campus Library III |
collection | LIB3 Catalog |
dewey-full | 664 |
dewey-hundreds | 600 - Technology (Applied sciences) |
dewey-ones | 664 - Food technology |
dewey-raw | 664 |
dewey-search | 664 |
dewey-sort | 3664 |
dewey-tens | 660 - Chemical engineering |
edition | 2η έκδ. |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"02154nam a22003497a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231018102639.0"},{"008":"221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9789605835583"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"gre"},{"h":"eng"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"Lelieveld, H. L. M."},{"9":"7014"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae \u03c3\u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd :"},{"b":"\u03b2\u03b1\u03c3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c0\u03c1\u03b1\u03ba\u03c4\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 /"},{"c":"H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; \u03b5\u03c0\u03b9\u03bc\u03ad\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u03b5\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2 \u03ad\u03ba\u03b4\u03bf\u03c3\u03b7\u03c2 \u03a7\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a. \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2 ; \u03bc\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03c4\u03ad\u03c2 X\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a. \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2... [\u03ba.\u03ac.]."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"250":{"subfields":[{"a":"2\u03b7 \u03ad\u03ba\u03b4."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1 :"},{"b":"\u0395\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03bf\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u0395\u03ba\u03b4\u03cc\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03a0\u03b1\u03c1\u03b9\u03c3\u03b9\u03ac\u03bd\u03bf\u03c5,"},{"c":"c2021."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"640 \u03c3. :"},{"b":"\u03b5\u03b9\u03ba. (\u03bf\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03ad\u03bd\u03b5\u03c2 \u03ad\u03b3\u03c7\u03c1.), \u03c0\u03af\u03bd. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"500":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03af\u03c4\u03bb\u03bf\u03c2 \u03c0\u03c1\u03c9\u03c4\u03bf\u03c4\u03cd\u03c0\u03bf\u03c5: Hygiene in food processing : principles and practice."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03ad\u03c7\u03b5\u03b9 \u03b2\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b5\u03c2."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c5\u03c1\u03b5\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03bf: \u03c3. [585]-607."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0394\u03af\u03ba\u03b1\u03b9\u03bf \u03ba\u03b1\u03b9 \u03bd\u03bf\u03bc\u03bf\u03b8\u03b5\u03c3\u03af\u03b1."},{"9":"5664"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c0\u03cc\u03c8\u03b5\u03b9\u03c2."},{"9":"7019"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u0395\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2."},{"9":"7021"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food law and legislation."},{"9":"5661"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Health aspects."},{"9":"7018"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Equipment and supplies."},{"9":"7020"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"700":{"subfields":[{"a":"Holah, J. T."},{"9":"7015"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"Napper, D."},{"q":"(David)"},{"9":"7016"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2, \u03a7\u03b1\u03c1\u03af\u03bb\u03b1\u03bf\u03c2 \u039a."},{"9":"994"},{"e":"\u0395\u03c0\u03b9\u03bc\u03b5\u03bb\u03b7\u03c4\u03ae\u03c2"},{"e":"\u039c\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03c4\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664 LEL"},{"6":"664_000000000000000_LEL"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_000000000000000_LEL"},{"7":"1"},{"9":"6445"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2022-10-11"},{"l":"0"},{"o":"664 LEL"},{"p":"00006537"},{"r":"2022-10-11"},{"t":"1"},{"w":"2022-10-11"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6136"},{"d":"6136"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib3_6136 |
illustrated | Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 9789605835583 |
language | English Greek |
physical | 640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ. |
publishDate | 2021 |
publisher | Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, |
record_format | marc |
spelling | Lelieveld, H. L. M. 7014 Συγγραφέας Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. 2η έκδ. Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021. 640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ. Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice. Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [585]-607. Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021 Food law and legislation. 5661 Food industry and trade Health aspects. 7018 Food industry and trade Equipment and supplies. 7020 Holah, J. T. 7015 Συγγραφέας Napper, D. (David) 7016 Συγγραφέας Κουτής, Χαρίλαος Κ. 994 Επιμελητής Μεταφραστής |
spellingShingle | Lelieveld, H. L. M. Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021 Food law and legislation. 5661 Food industry and trade Health aspects. 7018 Food industry and trade Equipment and supplies. 7020 |
title | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / |
title_auth | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / |
title_full | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. |
title_fullStr | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. |
title_full_unstemmed | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. |
title_short | Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : |
title_sort | υγιεινη στην επεξεργασια τροφιμων βασικες αρχες και πρακτικες |
title_sub | βασικές αρχές και πρακτικές / |
topic | Τροφή Δίκαιο και νομοθεσία. 5664 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. 7019 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Εξοπλισμός. 7021 Food law and legislation. 5661 Food industry and trade Health aspects. 7018 Food industry and trade Equipment and supplies. 7020 |
topic_facet | Τροφή Food law and legislation. Food industry and trade Δίκαιο και νομοθεσία. Βιομηχανία και εμπόριο Υγιεινολογικές απόψεις. Εξοπλισμός. Health aspects. Equipment and supplies. |
work_keys_str_mv | AT lelieveldhlm ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes AT holahjt ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes AT napperd ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes AT koutēscharilaosk ygieinēstēnepexergasiatrophimōnbasikesarcheskaipraktikes |