Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | , , |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
c2021.
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Θέματα: |
Περιγραφή τεκμηρίου: | Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice. |
---|---|
Φυσική περιγραφή: | 640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ. |
Βιβλιογραφία: | Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [585]-607. |
ISBN: | 9789605835583 |