Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Lelieveld, H. L. M. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Holah, J. T. (Συγγραφέας), Napper, D. (David) (Συγγραφέας), Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Επιμελητής, Μεταφραστής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.
Έκδοση:2η έκδ.
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Φυσική περιγραφή:640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [585]-607.
ISBN:9789605835583