APA (7th ed.) Citation

Lelieveld, H. L. M., Holah, J. T., Napper, D., & Κουτής, Χ. Κ. (2021). Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές (2η έκδ.). Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Lelieveld, H. L. M., J. T. Holah, D. Napper, and Χαρίλαος Κ Κουτής. Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές. 2η έκδ. Αθήνα: Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021.

MLA (8th ed.) Citation

Lelieveld, H. L. M., et al. Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές. 2η έκδ. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.