Lelieveld, H. L. M., Holah, J. T., Napper, D., & Κουτής, Χ. Κ. (2021). Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές (2η έκδ.). Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Lelieveld, H. L. M., J. T. Holah, D. Napper, και Χαρίλαος Κ Κουτής. Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές. 2η έκδ. Αθήνα: Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Lelieveld, H. L. M., et al. Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές. 2η έκδ. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.