Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Τσάκνης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εκδόσεις Παπασωτηρίου, 2009.
Θέματα:
Πίνακας περιεχομένων:
  • Πρόλογος
  • 1. Γενικές αρχές
  • 2. Ποιότητα
  • 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας
  • 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ
  • 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP
  • 6. Επικινδυνότητα τροφίμων
  • 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP
  • 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs)
  • 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση
  • 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά
  • Βιβλιογραφία.