Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Παπασωτηρίου,
2009.
|
Θέματα: |
Πίνακας περιεχομένων:
- Πρόλογος
- 1. Γενικές αρχές
- 2. Ποιότητα
- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας
- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ
- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP
- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων
- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP
- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs)
- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση
- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά
- Βιβλιογραφία.