Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
Main Author: | Τσάκνης, Ιωάννης (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Παπασωτηρίου,
2009.
|
Subjects: |
Similar Items
-
HACCP : η ποιοτική προσέγγιση ανάλυσης κινδύνου : με εφαρμοσμένα παραδείγματα /
by: Ευμορφόπουλος, Ευάγγελος Ν., 1946-
Published: (2020) -
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
by: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Published: (1999) -
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
by: Lelieveld, H. L. M.
Published: (2021) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
by: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Published: (1992) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Published: (2000)