Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | Τσάκνης, Ιωάννης (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Παπασωτηρίου,
2009.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
HACCP : η ποιοτική προσέγγιση ανάλυσης κινδύνου : με εφαρμοσμένα παραδείγματα /
ανά: Ευμορφόπουλος, Ευάγγελος Ν., 1946-
Έκδοση: (2020) -
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945-
Έκδοση: (1999) -
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
ανά: Lelieveld, H. L. M.
Έκδοση: (2021) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Έκδοση: (2000)