Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Παπασωτηρίου,
2009.
|
Θέματα: |
MARC
LEADER | 00000nam a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231102110958.0 | ||
008 | 231017s2009 gr af||g b||| 000 0 eng d | ||
020 | |a 9789607182326 | ||
040 | |a GrATPDL |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ | ||
041 | 0 | |a gre | |
082 | |a 664.07 | ||
100 | 1 | |a Τσάκνης, Ιωάννης. |9 6999 |e Συγγραφέας | |
245 | 1 | 0 | |a Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / |c Γιάννης Τσάκνης. |
260 | |a Αθήνα : |b Εκδόσεις Παπασωτηρίου, |c 2009. | ||
300 | |a xix, 359 σ. : |b εικ., πίν. ; |c 24 εκ. | ||
500 | |a Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000. | ||
504 | |a Βιβλιογραφία: σ. 355-359. | ||
505 | |a Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία. | ||
650 | 0 | |a Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). |9 3538 | |
650 | 0 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Ποιοτικός έλεγχος. |9 7001 | |
650 | 0 | |a HACCP (Food safety system) |9 3539 | |
650 | 0 | |a Food industry and trade |x Quality control. |9 7000 | |
942 | |2 ddc |c BK |h 664.07 ΤΣΑ |6 664_070000000000000_ΤΣΑ | ||
952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 664_070000000000000_ΤΣΑ |7 1 |9 6429 |a MAIN |b MAIN |d 2022-10-06 |o 664.07 ΤΣΑ |p 00006556 |r 2022-10-06 |t 1 |w 2022-10-06 |y BK |z ΕΥΔΟΞΟΣ | ||
999 | |c 6127 |d 6127 |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1784614219315937280 |
---|---|
author | Τσάκνης, Ιωάννης |
author_facet | Τσάκνης, Ιωάννης |
author_role | Συγγραφέας |
author_sort | Τσάκνης, Ιωάννης |
author_variant | ι τ ιτ |
building | Campus Library III |
collection | LIB3 Catalog |
contents | Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία. |
dewey-full | 664.07 |
dewey-hundreds | 600 - Technology (Applied sciences) |
dewey-ones | 664 - Food technology |
dewey-raw | 664.07 |
dewey-search | 664.07 |
dewey-sort | 3664.07 |
dewey-tens | 660 - Chemical engineering |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"02379nam a22002777a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231102110958.0"},{"008":"231017s2009 gr af||g b||| 000 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9789607182326"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664.07"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c3\u03ac\u03ba\u03bd\u03b7\u03c2, \u0399\u03c9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2."},{"9":"6999"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u0394\u03b9\u03b1\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b9\u03c3\u03b7 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd /"},{"c":"\u0393\u03b9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2 \u03a4\u03c3\u03ac\u03ba\u03bd\u03b7\u03c2."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1 :"},{"b":"\u0395\u03ba\u03b4\u03cc\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03a0\u03b1\u03c0\u03b1\u03c3\u03c9\u03c4\u03b7\u03c1\u03af\u03bf\u03c5,"},{"c":"2009."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"xix, 359 \u03c3. :"},{"b":"\u03b5\u03b9\u03ba., \u03c0\u03af\u03bd. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba. "}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"500":{"subfields":[{"a":"Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3. 355-359."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"505":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03c1\u03cc\u03bb\u03bf\u03b3\u03bf\u03c2 -- 1. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 -- 2. \u03a0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 -- 3. HACCP \u03ba\u03b1\u03b9 \u03ac\u03bb\u03bb\u03b1 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03b1 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c7\u03b5\u03af\u03c1\u03b9\u03c3\u03b7\u03c2 \u03c4\u03b7\u03c2 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 -- 4. \u039f\u03c6\u03ad\u03bb\u03b7 \u03b1\u03c0\u03cc \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03b5\u03bd\u03cc\u03c2 \u03a3\u0394\u0391\u03a4 -- 5. \u03a0\u03c1\u03bf\u03b5\u03c4\u03bf\u03b9\u03bc\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03b9\u03c3\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP -- 6. \u0395\u03c0\u03b9\u03ba\u03b9\u03bd\u03b4\u03c5\u03bd\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd -- 7. \u0391\u03bd\u03ac\u03c0\u03c4\u03c5\u03be\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP -- 8. \u03a0\u03c1\u03bf\u03b1\u03c0\u03b1\u03b9\u03c4\u03bf\u03cd\u03bc\u03b5\u03bd\u03b1 \u03c0\u03c1\u03bf\u03b3\u03c1\u03ac\u03bc\u03bc\u03b1\u03c4\u03b1 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 - \u03c0\u03c1\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03b8\u03ad\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. \u03a4\u03bf HACCP \u03c9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03cc\u03c0\u03bf\u03c2 \u03b6\u03c9\u03ae\u03c2 - \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03ae\u03c1\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP - 10. \u0395\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 \u03c3\u03c4\u03b7 \u03bc\u03b1\u03b6\u03b9\u03ba\u03ae \u03b5\u03c3\u03c4\u03af\u03b1\u03c3\u03b7 -- 11. \u0395\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP \u03c3\u03b5 \u03bc\u03b7 \u03b1\u03bb\u03ba\u03bf\u03bf\u03bb\u03bf\u03cd\u03c7\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c4\u03ac --\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1. "}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03bd\u03ac\u03bb\u03c5\u03c3\u03b7 \u039a\u03b9\u03bd\u03b4\u03cd\u03bd\u03c9\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u039a\u03c1\u03af\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1 \u03a3\u03b7\u03bc\u03b5\u03af\u03b1 \u0395\u03bb\u03ad\u03b3\u03c7\u03bf\u03c5 (\u0391\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd)."},{"9":"3538"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03cc\u03c2 \u03ad\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2."},{"9":"7001"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"HACCP (Food safety system)"},{"9":"3539"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Quality control."},{"9":"7000"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664.07 \u03a4\u03a3\u0391"},{"6":"664_070000000000000_\u03a4\u03a3\u0391"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_070000000000000_\u03a4\u03a3\u0391"},{"7":"1"},{"9":"6429"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2022-10-06"},{"o":"664.07 \u03a4\u03a3\u0391"},{"p":"00006556"},{"r":"2022-10-06"},{"t":"1"},{"w":"2022-10-06"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6127"},{"d":"6127"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib3_6127 |
illustrated | Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 9789607182326 |
language | English Greek |
physical | xix, 359 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ. |
publishDate | 2009 |
publisher | Εκδόσεις Παπασωτηρίου, |
record_format | marc |
spelling | Τσάκνης, Ιωάννης. 6999 Συγγραφέας Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης. Αθήνα : Εκδόσεις Παπασωτηρίου, 2009. xix, 359 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ. Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000. Βιβλιογραφία: σ. 355-359. Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία. Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 HACCP (Food safety system) 3539 Food industry and trade Quality control. 7000 |
spellingShingle | Τσάκνης, Ιωάννης Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία. Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 HACCP (Food safety system) 3539 Food industry and trade Quality control. 7000 |
title | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / |
title_auth | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / |
title_full | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης. |
title_fullStr | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης. |
title_full_unstemmed | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης. |
title_short | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / |
title_sort | διασφαλιση ποιοτητας τροφιμων |
topic | Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538 Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001 HACCP (Food safety system) 3539 Food industry and trade Quality control. 7000 |
topic_facet | Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). Τροφή HACCP (Food safety system) Food industry and trade Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. Quality control. |
work_keys_str_mv | AT tsaknēsiōannēs diasphalisēpoiotētastrophimōn |