Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Τσάκνης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εκδόσεις Παπασωτηρίου, 2009.
Θέματα:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
003 GR-PADA
005 20231102110958.0
008 231017s2009 gr af||g b||| 000 0 eng d
020 |a 9789607182326 
040 |a GrATPDL  |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 
041 0 |a gre 
082 |a 664.07 
100 1 |a Τσάκνης, Ιωάννης.  |9 6999  |e Συγγραφέας 
245 1 0 |a Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /  |c Γιάννης Τσάκνης. 
260 |a Αθήνα :  |b Εκδόσεις Παπασωτηρίου,  |c 2009. 
300 |a xix, 359 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 24 εκ.  
500 |a Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 355-359. 
505 |a Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία.  
650 0 |a Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων).  |9 3538 
650 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Ποιοτικός έλεγχος.  |9 7001 
650 0 |a HACCP (Food safety system)  |9 3539 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control.  |9 7000 
942 |2 ddc  |c BK  |h 664.07 ΤΣΑ  |6 664_070000000000000_ΤΣΑ 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_070000000000000_ΤΣΑ  |7 1  |9 6429  |a MAIN  |b MAIN  |d 2022-10-06  |o 664.07 ΤΣΑ  |p 00006556  |r 2022-10-06  |t 1  |w 2022-10-06  |y BK  |z ΕΥΔΟΞΟΣ 
999 |c 6127  |d 6127 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1784614219315937280
author Τσάκνης, Ιωάννης
author_facet Τσάκνης, Ιωάννης
author_role Συγγραφέας
author_sort Τσάκνης, Ιωάννης
author_variant ι τ ιτ
building Campus Library III
collection LIB3 Catalog
contents Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία.
dewey-full 664.07
dewey-hundreds 600 - Technology (Applied sciences)
dewey-ones 664 - Food technology
dewey-raw 664.07
dewey-search 664.07
dewey-sort 3664.07
dewey-tens 660 - Chemical engineering
format Book
fullrecord {"leader":"02379nam a22002777a 4500","fields":[{"003":"GR-PADA"},{"005":"20231102110958.0"},{"008":"231017s2009 gr af||g b||| 000 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9789607182326"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664.07"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c3\u03ac\u03ba\u03bd\u03b7\u03c2, \u0399\u03c9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2."},{"9":"6999"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u0394\u03b9\u03b1\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b9\u03c3\u03b7 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd /"},{"c":"\u0393\u03b9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2 \u03a4\u03c3\u03ac\u03ba\u03bd\u03b7\u03c2."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1 :"},{"b":"\u0395\u03ba\u03b4\u03cc\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03a0\u03b1\u03c0\u03b1\u03c3\u03c9\u03c4\u03b7\u03c1\u03af\u03bf\u03c5,"},{"c":"2009."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"xix, 359 \u03c3. :"},{"b":"\u03b5\u03b9\u03ba., \u03c0\u03af\u03bd. ;"},{"c":"24 \u03b5\u03ba. "}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"500":{"subfields":[{"a":"Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3. 355-359."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"505":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03c1\u03cc\u03bb\u03bf\u03b3\u03bf\u03c2 -- 1. \u0393\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 -- 2. \u03a0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 -- 3. HACCP \u03ba\u03b1\u03b9 \u03ac\u03bb\u03bb\u03b1 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03b1 \u03b4\u03b9\u03b1\u03c7\u03b5\u03af\u03c1\u03b9\u03c3\u03b7\u03c2 \u03c4\u03b7\u03c2 \u03c0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1\u03c2 -- 4. \u039f\u03c6\u03ad\u03bb\u03b7 \u03b1\u03c0\u03cc \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03b5\u03bd\u03cc\u03c2 \u03a3\u0394\u0391\u03a4 -- 5. \u03a0\u03c1\u03bf\u03b5\u03c4\u03bf\u03b9\u03bc\u03b1\u03c3\u03af\u03b1 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03b9\u03c3\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP -- 6. \u0395\u03c0\u03b9\u03ba\u03b9\u03bd\u03b4\u03c5\u03bd\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd -- 7. \u0391\u03bd\u03ac\u03c0\u03c4\u03c5\u03be\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP -- 8. \u03a0\u03c1\u03bf\u03b1\u03c0\u03b1\u03b9\u03c4\u03bf\u03cd\u03bc\u03b5\u03bd\u03b1 \u03c0\u03c1\u03bf\u03b3\u03c1\u03ac\u03bc\u03bc\u03b1\u03c4\u03b1 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 - \u03c0\u03c1\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03b8\u03ad\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b7\u03bd \u03b5\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. \u03a4\u03bf HACCP \u03c9\u03c2 \u03c4\u03c1\u03cc\u03c0\u03bf\u03c2 \u03b6\u03c9\u03ae\u03c2 - \u03b4\u03b9\u03b1\u03c4\u03ae\u03c1\u03b7\u03c3\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP - 10. \u0395\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 \u03c3\u03c4\u03b7 \u03bc\u03b1\u03b6\u03b9\u03ba\u03ae \u03b5\u03c3\u03c4\u03af\u03b1\u03c3\u03b7 -- 11. \u0395\u03c6\u03b1\u03c1\u03bc\u03bf\u03b3\u03ae \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03c5\u03c3\u03c4\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2 HACCP \u03c3\u03b5 \u03bc\u03b7 \u03b1\u03bb\u03ba\u03bf\u03bf\u03bb\u03bf\u03cd\u03c7\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c4\u03ac --\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1. "}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03bd\u03ac\u03bb\u03c5\u03c3\u03b7 \u039a\u03b9\u03bd\u03b4\u03cd\u03bd\u03c9\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u039a\u03c1\u03af\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1 \u03a3\u03b7\u03bc\u03b5\u03af\u03b1 \u0395\u03bb\u03ad\u03b3\u03c7\u03bf\u03c5 (\u0391\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd)."},{"9":"3538"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0392\u03b9\u03bf\u03bc\u03b7\u03c7\u03b1\u03bd\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b5\u03bc\u03c0\u03cc\u03c1\u03b9\u03bf"},{"x":"\u03a0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03cc\u03c2 \u03ad\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2."},{"9":"7001"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"HACCP (Food safety system)"},{"9":"3539"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food industry and trade"},{"x":"Quality control."},{"9":"7000"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664.07 \u03a4\u03a3\u0391"},{"6":"664_070000000000000_\u03a4\u03a3\u0391"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_070000000000000_\u03a4\u03a3\u0391"},{"7":"1"},{"9":"6429"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2022-10-06"},{"o":"664.07 \u03a4\u03a3\u0391"},{"p":"00006556"},{"r":"2022-10-06"},{"t":"1"},{"w":"2022-10-06"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6127"},{"d":"6127"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib3_6127
illustrated Illustrated
institution University of West Attica
isbn 9789607182326
language English
Greek
physical xix, 359 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ.
publishDate 2009
publisher Εκδόσεις Παπασωτηρίου,
record_format marc
spelling Τσάκνης, Ιωάννης. 6999 Συγγραφέας
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης.
Αθήνα : Εκδόσεις Παπασωτηρίου, 2009.
xix, 359 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ.
Food Quality Control, HACCP ISO 9000 : 2000.
Βιβλιογραφία: σ. 355-359.
Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία.
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
HACCP (Food safety system) 3539
Food industry and trade Quality control. 7000
spellingShingle Τσάκνης, Ιωάννης
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
Πρόλογος -- 1. Γενικές αρχές -- 2. Ποιότητα -- 3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας -- 4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ -- 5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP -- 6. Επικινδυνότητα τροφίμων -- 7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP -- 8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προύποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (Prerequisites programmes - PRPs) -- 9. Το HACCP ως τρόπος ζωής - διατήρηση του συστήματος HACCP - 10. Εφαρμογή του συστήματος στη μαζική εστίαση -- 11. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μη αλκοολούχα ποτά --Βιβλιογραφία.
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
HACCP (Food safety system) 3539
Food industry and trade Quality control. 7000
title Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
title_auth Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
title_full Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης.
title_fullStr Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης.
title_full_unstemmed Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων / Γιάννης Τσάκνης.
title_short Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
title_sort διασφαλιση ποιοτητας τροφιμων
topic Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων). 3538
Τροφή Βιομηχανία και εμπόριο Ποιοτικός έλεγχος. 7001
HACCP (Food safety system) 3539
Food industry and trade Quality control. 7000
topic_facet Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων).
Τροφή
HACCP (Food safety system)
Food industry and trade
Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος.
Quality control.
work_keys_str_mv AT tsaknēsiōannēs diasphalisēpoiotētastrophimōn