HACCP : η ποιοτική προσέγγιση ανάλυσης κινδύνου : με εφαρμοσμένα παραδείγματα /
Main Author: | Ευμορφόπουλος, Ευάγγελος Ν., 1946- (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Έμβρυο,
c2020.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
by: Τσάκνης, Ιωάννης
Published: (2009) -
TQM : the quality makers : the leaders and shapers of Europe's quality revolution /
by: Heller, Robert, 1932-2012
Published: (1993) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας : Τ.Q.M. /
by: Μπινιώρης, Σπύρος (Σπυρίδων)
Published: (2009) -
Food hygiene - ashore and afloat /
by: Collins, Charles Patrick
Published: (1963) -
Χημεία τροφίμων και ποτών /
by: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972
Published: (1926)