HACCP : η ποιοτική προσέγγιση ανάλυσης κινδύνου : με εφαρμοσμένα παραδείγματα /
Κύριος συγγραφέας: | Ευμορφόπουλος, Ευάγγελος Ν., 1946- (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Έμβρυο,
c2020.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων /
ανά: Τσάκνης, Ιωάννης
Έκδοση: (2009) -
TQM : the quality makers : the leaders and shapers of Europe's quality revolution /
ανά: Heller, Robert, 1932-2012
Έκδοση: (1993) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας : Τ.Q.M. /
ανά: Μπινιώρης, Σπύρος (Σπυρίδων)
Έκδοση: (2009) -
Food hygiene - ashore and afloat /
ανά: Collins, Charles Patrick
Έκδοση: (1963) -
Χημεία τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972
Έκδοση: (1926)