Μικροβιολογία τροφίμων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Montville, Thomas J. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Matthews, Karl R. (Συγγραφέας), Κολλιοπούλου, Άννα (Μεταφραστής), Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956- (Επιμελητής), Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975- (Επιμελητής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010.
Θέματα:
Πίνακας περιεχομένων:
  • Πρόλογος
  • Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων
  • Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια
  • Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα
  • Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα
  • Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα
  • Γλωσσάριο
  • Ευρετήριο.