Μικροβιολογία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | , , , |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ιων,
2010.
|
Θέματα: |
Πίνακας περιεχομένων:
- Πρόλογος
- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων
- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια
- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα
- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα
- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα
- Γλωσσάριο
- Ευρετήριο.