Μικροβιολογία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | Montville, Thomas J. (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Matthews, Karl R. (Συγγραφέας), Κολλιοπούλου, Άννα (Μεταφραστής), Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956- (Επιμελητής), Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975- (Επιμελητής) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ιων,
2010.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
ανά: Τυμπής, Δημήτριος
Έκδοση: (2016) -
Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /
ανά: Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία
Έκδοση: (2004) -
Υγειονομικαί μικροβιολογικαί εξετάσεις τροφίμων, γάλακτος, υδάτων /
ανά: Δόνος Ανδρέας Γ.
Έκδοση: (1978) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Ιατρική μικροβιολογία : μικροβιακές λοιμώξεις : παθογένεια, ανοσία, εργαστηριακή διάγνωση και θεραπεία /
Έκδοση: (2016)