Μικροβιολογία τροφίμων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Montville, Thomas J. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Matthews, Karl R. (Συγγραφέας), Κολλιοπούλου, Άννα (Μεταφραστής), Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956- (Επιμελητής), Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975- (Επιμελητής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010.
Θέματα:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
003 OSt
005 20230914122757.0
008 230801s2010 gr fa||g b||| 001 0 eng d
020 |a 9789604117130 
040 |a GrATPDL  |d ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  |c ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 
041 |a gre 
082 |a 664.001579 
100 1 |a Montville, Thomas J.  |e Συγγραφέας  |9 3839 
245 1 0 |a Μικροβιολογία τροφίμων /  |c Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης. 
260 |a Αθήνα :  |b Εκδόσεις Ιων,  |c 2010. 
300 |a 445 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 29 εκ. 
500 |a Περιέχει γλωσσάρι. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφίες. 
504 |a Ευρετήριο: σ. [441]-445. 
505 8 |a Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο. 
650 0 |a Τροφή  |x Μικροβιολογία.  |9 2627 
650 0 |a Food  |x Microbiology  |9 2626 
700 1 |a Matthews, Karl R.  |9 3840  |e Συγγραφέας 
700 1 |a Κολλιοπούλου, Άννα.  |9 3841  |e Μεταφραστής 
700 1 |a Σπηλιώτης, Βασίλης,  |d 1956-  |9 3842  |e Επιμελητής 
700 1 |a Γιαβάσης, Ιωάννης,  |d 1975-  |9 3843  |e Επιμελητής 
942 |2 ddc  |c BK  |h 664.001579 MON  |6 664_001579000000000_MON 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_001579000000000_ΜΟΝ  |7 1  |9 6200  |a MAIN  |b MAIN  |d 2021-11-02  |l 0  |o 664.001579 ΜΟΝ  |p 00006302  |r 2021-11-02  |t 1  |w 2021-11-02  |y BK  |z ΕΥΔΟΞΟΣ 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_001579000000000_ΜΟΝ  |7 0  |9 6261  |a MAIN  |b MAIN  |d 2021-12-20  |l 0  |o 664.001579 ΜΟΝ  |p 00006405  |r 2021-12-20  |t 2  |w 2021-12-20  |y BK  |z ΕΥΔΟΞΟΣ 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_001579000000000_ΜΟΝ  |7 0  |9 6306  |a MAIN  |b MAIN  |d 2022-02-10  |l 0  |o 664.001579 ΜΟΝ  |p 00006448  |r 2022-02-10  |t 3  |w 2022-02-10  |y BK  |z ΕΥΔΟΞΟΣ 
999 |c 6055  |d 6055 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1784614219220516864
author Montville, Thomas J.
author2 Matthews, Karl R.
Κολλιοπούλου, Άννα
Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956-
Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975-
author2_role Συγγραφέας
Μεταφραστής
Επιμελητής
Επιμελητής
author2_variant k r m kr krm
ά κ άκ
β σ βσ
ι γ ιγ
author_facet Montville, Thomas J.
Matthews, Karl R.
Κολλιοπούλου, Άννα
Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956-
Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975-
author_role Συγγραφέας
author_sort Montville, Thomas J.
author_variant t j m tj tjm
building Campus Library III
collection LIB3 Catalog
contents Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.
dewey-full 664.001579
dewey-hundreds 600 - Technology (Applied sciences)
dewey-ones 664 - Food technology
dewey-raw 664.001579
dewey-search 664.001579
dewey-sort 3664.001579
dewey-tens 660 - Chemical engineering
format Book
fullrecord {"leader":"02557nam a22003377a 4500","fields":[{"003":"OSt"},{"005":"20230914122757.0"},{"008":"230801s2010 gr fa||g b||| 001 0 eng d"},{"020":{"subfields":[{"a":"9789604117130"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"040":{"subfields":[{"a":"GrATPDL"},{"d":"\u0395\u0398\u039d\u0399\u039a\u0397 \u03a3\u03a7\u039f\u039b\u0397 \u0394\u0397\u039c\u039f\u03a3\u0399\u0391\u03a3 \u03a5\u0393\u0395\u0399\u0391\u03a3-\u039a\u0395\u039d\u03a4\u03a1\u0399\u039a\u0397 \u0392\u0399\u0392\u039b\u0399\u039f\u0398\u0397\u039a\u0397"},{"c":"\u03a0\u0391\u039d\u0395\u03a0\u0399\u03a3\u03a4\u0397\u039c\u0399\u039f\u03a5\u03a0\u039f\u039b\u0397 \u0391\u0398\u0397\u039d\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"041":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"082":{"subfields":[{"a":"664.001579"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"Montville, Thomas J."},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"},{"9":"3839"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"245":{"subfields":[{"a":"\u039c\u03b9\u03ba\u03c1\u03bf\u03b2\u03b9\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03af\u03b1 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd /"},{"c":"Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; \u03bc\u03b5\u03c4\u03ac\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03b7 \u0386\u03bd\u03bd\u03b1 \u039a\u03bf\u03bb\u03bb\u03b9\u03bf\u03c0\u03bf\u03cd\u03bb\u03bf\u03c5 ; \u03b5\u03c0\u03b9\u03bc\u03ad\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u0392\u03b1\u03c3\u03af\u03bb\u03b7\u03c2 \u03a3\u03c0\u03b7\u03bb\u03b9\u03ce\u03c4\u03b7\u03c2, \u0399\u03c9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2 \u0393\u03b9\u03b1\u03b2\u03ac\u03c3\u03b7\u03c2."}],"ind1":"1","ind2":"0"}},{"260":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1 :"},{"b":"\u0395\u03ba\u03b4\u03cc\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u0399\u03c9\u03bd,"},{"c":"2010."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"300":{"subfields":[{"a":"445 \u03c3. :"},{"b":"\u03b5\u03b9\u03ba., \u03c0\u03af\u03bd. ;"},{"c":"29 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"500":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03ad\u03c7\u03b5\u03b9 \u03b3\u03bb\u03c9\u03c3\u03c3\u03ac\u03c1\u03b9."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03ad\u03c7\u03b5\u03b9 \u03b2\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b5\u03c2."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"504":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c5\u03c1\u03b5\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03bf: \u03c3. [441]-445."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"505":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03c1\u03cc\u03bb\u03bf\u03b3\u03bf\u03c2 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 I: \u0392\u03b1\u03c3\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03c4\u03b7\u03c2 \u03bc\u03b9\u03ba\u03c1\u03bf\u03b2\u03b9\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03af\u03b1\u03c2 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 II: Gram-\u03b1\u03c1\u03bd\u03b7\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03b3\u03b5\u03bd\u03ae \u03c0\u03b1\u03b8\u03bf\u03b3\u03cc\u03bd\u03b1 \u03b2\u03b1\u03ba\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03b1 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 III: Gram-\u03b8\u03b5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac \u03c0\u03b1\u03b8\u03bf\u03b3\u03cc\u03bd\u03b1 \u03b2\u03b1\u03ba\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03b1 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03b4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03c5\u03c1\u03b3\u03bf\u03cd\u03bd\u03c4\u03b1\u03b9 \u03c3\u03c4\u03b1 \u03c4\u03c1\u03cc\u03c6\u03b9\u03bc\u03b1 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 IV: \u0386\u03bb\u03bb\u03b1 \u03c3\u03b7\u03bc\u03b1\u03bd\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac \u03bc\u03b9\u03ba\u03c1\u03cc\u03b2\u03b9\u03b1 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03b1 \u03c4\u03c1\u03cc\u03c6\u03b9\u03bc\u03b1 -- \u039c\u03ad\u03c1\u03bf\u03c2 V: \u0388\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2 \u03c4\u03c9\u03bd \u03bc\u03b9\u03ba\u03c1\u03bf\u03bf\u03c1\u03b3\u03b1\u03bd\u03b9\u03c3\u03bc\u03ce\u03bd \u03c3\u03c4\u03b1 \u03c4\u03c1\u03cc\u03c6\u03b9\u03bc\u03b1 -- \u0393\u03bb\u03c9\u03c3\u03c3\u03ac\u03c1\u03b9\u03bf -- \u0395\u03c5\u03c1\u03b5\u03c4\u03ae\u03c1\u03b9\u03bf."}],"ind1":"8","ind2":" "}},{"650":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u039c\u03b9\u03ba\u03c1\u03bf\u03b2\u03b9\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03af\u03b1."},{"9":"2627"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"650":{"subfields":[{"a":"Food"},{"x":"Microbiology"},{"9":"2626"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"700":{"subfields":[{"a":"Matthews, Karl R."},{"9":"3840"},{"e":"\u03a3\u03c5\u03b3\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03bf\u03bb\u03bb\u03b9\u03bf\u03c0\u03bf\u03cd\u03bb\u03bf\u03c5, \u0386\u03bd\u03bd\u03b1."},{"9":"3841"},{"e":"\u039c\u03b5\u03c4\u03b1\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03c4\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03c0\u03b7\u03bb\u03b9\u03ce\u03c4\u03b7\u03c2, \u0392\u03b1\u03c3\u03af\u03bb\u03b7\u03c2,"},{"d":"1956-"},{"9":"3842"},{"e":"\u0395\u03c0\u03b9\u03bc\u03b5\u03bb\u03b7\u03c4\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u0393\u03b9\u03b1\u03b2\u03ac\u03c3\u03b7\u03c2, \u0399\u03c9\u03ac\u03bd\u03bd\u03b7\u03c2,"},{"d":"1975-"},{"9":"3843"},{"e":"\u0395\u03c0\u03b9\u03bc\u03b5\u03bb\u03b7\u03c4\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"942":{"subfields":[{"2":"ddc"},{"c":"BK"},{"h":"664.001579 MON"},{"6":"664_001579000000000_MON"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_001579000000000_\u039c\u039f\u039d"},{"7":"1"},{"9":"6200"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2021-11-02"},{"l":"0"},{"o":"664.001579 \u039c\u039f\u039d"},{"p":"00006302"},{"r":"2021-11-02"},{"t":"1"},{"w":"2021-11-02"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_001579000000000_\u039c\u039f\u039d"},{"7":"0"},{"9":"6261"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2021-12-20"},{"l":"0"},{"o":"664.001579 \u039c\u039f\u039d"},{"p":"00006405"},{"r":"2021-12-20"},{"t":"2"},{"w":"2021-12-20"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"952":{"subfields":[{"0":"0"},{"1":"0"},{"2":"ddc"},{"4":"0"},{"6":"664_001579000000000_\u039c\u039f\u039d"},{"7":"0"},{"9":"6306"},{"a":"MAIN"},{"b":"MAIN"},{"d":"2022-02-10"},{"l":"0"},{"o":"664.001579 \u039c\u039f\u039d"},{"p":"00006448"},{"r":"2022-02-10"},{"t":"3"},{"w":"2022-02-10"},{"y":"BK"},{"z":"\u0395\u03a5\u0394\u039f\u039e\u039f\u03a3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"999":{"subfields":[{"c":"6055"},{"d":"6055"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib3_6055
illustrated Illustrated
institution University of West Attica
isbn 9789604117130
language English
Greek
physical 445 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.
publishDate 2010
publisher Εκδόσεις Ιων,
record_format marc
spelling Montville, Thomas J. Συγγραφέας 3839
Μικροβιολογία τροφίμων / Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010.
445 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.
Περιέχει γλωσσάρι.
Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [441]-445.
Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.
Τροφή Μικροβιολογία. 2627
Food Microbiology 2626
Matthews, Karl R. 3840 Συγγραφέας
Κολλιοπούλου, Άννα. 3841 Μεταφραστής
Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956- 3842 Επιμελητής
Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975- 3843 Επιμελητής
spellingShingle Montville, Thomas J.
Μικροβιολογία τροφίμων /
Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.
Τροφή Μικροβιολογία. 2627
Food Microbiology 2626
title Μικροβιολογία τροφίμων /
title_auth Μικροβιολογία τροφίμων /
title_full Μικροβιολογία τροφίμων / Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
title_fullStr Μικροβιολογία τροφίμων / Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
title_full_unstemmed Μικροβιολογία τροφίμων / Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
title_short Μικροβιολογία τροφίμων /
title_sort μικροβιολογια τροφιμων
topic Τροφή Μικροβιολογία. 2627
Food Microbiology 2626
topic_facet Τροφή
Food
Μικροβιολογία.
Microbiology
work_keys_str_mv AT montvillethomasj mikrobiologiatrophimōn
AT matthewskarlr mikrobiologiatrophimōn
AT kolliopoulouanna mikrobiologiatrophimōn
AT spēliōtēsbasilēs mikrobiologiatrophimōn
AT giabasēsiōannēs mikrobiologiatrophimōn