Μικροβιολογία τροφίμων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Montville, Thomas J. (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Matthews, Karl R. (Συγγραφέας), Κολλιοπούλου, Άννα (Μεταφραστής), Σπηλιώτης, Βασίλης, 1956- (Επιμελητής), Γιαβάσης, Ιωάννης, 1975- (Επιμελητής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010.
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Περιέχει γλωσσάρι.
Φυσική περιγραφή:445 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.
Βιβλιογραφία:Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [441]-445.
ISBN:9789604117130