Montville, T. J., Matthews, K. R., Κολλιοπούλου, Ά., Σπηλιώτης, Β., & Γιαβάσης, Ι. (2010). Μικροβιολογία τροφίμων. Εκδόσεις Ιων.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Montville, Thomas J., Karl R. Matthews, Άννα Κολλιοπούλου, Βασίλης Σπηλιώτης, και Ιωάννης Γιαβάσης. Μικροβιολογία τροφίμων. Αθήνα: Εκδόσεις Ιων, 2010.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Montville, Thomas J., et al. Μικροβιολογία τροφίμων. Εκδόσεις Ιων, 2010.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.