Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωϊκής προέλευσης /
Κύριος συγγραφέας: | Βάσσος, Δημήτρης Β. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ίων,
2005.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Νομοθεσία ζωικών τροφίμων /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1981) -
Guidelines for the development of a food and nutrition surveillance system for countries in the Eastern Mediterranean region / based on the deliberations of a WHO FAO Intercountry Meeting on Nutrition Surveillance, Islamabad, Pakistan, October 1988.
Έκδοση: (1989) -
Report of the European nutrition leadership programme : Luxembourg, 14-21 March 1996.
Έκδοση: (1996) -
LanguaL 2000 : documentation of changes from Version 0 : Working group on food description, terminology and nomenclature /
Έκδοση: (2000) -
Διατροφή & χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία /
ανά: Κοτροκόης, Κωνσταντίνος
Έκδοση: (2009)