Διατροφή & χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία /
Κύριος συγγραφέας: | Κοτροκόης, Κωνσταντίνος (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Παπαδογιαννάκης, Εμμανουήλ Ι. (Συγγραφέας) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης,
2009.
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Σειρά: | Επιστημονική βιβλιοθήκη / Πασχαλίδης
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χημεία τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel : nach vorhandenen Analysen mit Angaben der Quellen zusammengestellt /
ανά: König, J. (Joseph), 1843-1930
Έκδοση: (1903) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Διατροφή και δημόσια υγεία /
ανά: Ζηλίδης, Χρήστος Δ.
Έκδοση: (1995)