Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /
Κύριος συγγραφέας: | Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Μπεζιρτζόγλου, Χρήστος (Επιμελητής) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
2004.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010) -
Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
ανά: Τυμπής, Δημήτριος
Έκδοση: (2016) -
Υγειονομικαί μικροβιολογικαί εξετάσεις τροφίμων, γάλακτος, υδάτων /
ανά: Δόνος Ανδρέας Γ.
Έκδοση: (1978) -
Διαφορική διάγνωση συμπτωμάτων και συνδρόμων του πεπτικού συστήματος /
ανά: Λαδάς, Σπύρος
Έκδοση: (1998) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004)