Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Μπεζιρτζόγλου, Χρήστος (Επιμελητής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2004.
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:174 σ. : έγχρ. εικ., πίν. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Βιβλιογραφία: σ. [169]-170.
Ευρετήριο: σ. [171]-174.
ISBN:9603942545