Μπεζιρτζόγλου, Ε., & Μπεζιρτζόγλου, Χ. (2004). Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία, και Χρήστος Μπεζιρτζόγλου. Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Αθήνα: Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2004.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία, και Χρήστος Μπεζιρτζόγλου. Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2004.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.