Μπεζιρτζόγλου, Ε., & Μπεζιρτζόγλου, Χ. (2004). Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου.
Chicago Style (17th ed.) CitationΜπεζιρτζόγλου, Ευγενία, and Χρήστος Μπεζιρτζόγλου. Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Αθήνα: Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2004.
MLA (8th ed.) CitationΜπεζιρτζόγλου, Ευγενία, and Χρήστος Μπεζιρτζόγλου. Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος. Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, 2004.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.