Νομοθεσία ζωικών τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Υγειονομική Σχολή Αθηνών,
1981.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωϊκής προέλευσης /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2005) -
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
ανά: Lelieveld, H. L. M.
Έκδοση: (2021) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010) -
Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /
ανά: Τυμπής, Δημήτριος
Έκδοση: (2016)