FAO/WHO Pan-European Conference on Food Safety and Quality : 25-28 February 2002, Budapest, Hungary : final report.
Συλλογικό Έργο: | Pan - European Conference on Food Safety and Quality Βουδαπέστη, Ουγγαρία) (Συγγραφέας), Food and Agriculture Organization of the United Nations (Διοργανωτής συνεδρίου), World Health Organization (Διοργανωτής συνεδρίου) |
---|---|
Μορφή: | Πρακτικό Συνεδρίου Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Rome :
Food and Agriculture Organization of the United Nations,
2002.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Έκδοση: (2000) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Food chemistry
Έκδοση: (1996) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010)