Οδηγός τροφίμων και ποτών : τρίγλωσο ερμηνευτικό λεξικό : ελληνο-αγγλο-γαλλικό = Trilingual dictionary of food and drink : grrek-english-french : dictionaraire trilingue des aliments et des boissons /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Καρδούλης, Αλέξανδρος Γ., 1924-1992 (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
English
French
Έκδοση: Αθήνα : [χ.ό.], 1989.
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Παράλληλος τίτλος: Trilingual dictionary of food and drink : grrek-english-french : dictionaraire trilingue des aliments et des boissons.
Φυσική περιγραφή:452 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Βιβλιογραφία: σ. 449-452.
Ευρετήριο αγγλικών όρων: σ. 337-386.
Ευρετήριο γαλλικών όρων: σ. 389-436.
Ευρετήριο λατινικών όρων: σ. 437-448.
ISBN:9602200154