Preparation and use of food based dietary guidelines /
Συλλογικό Έργο: | Food and Agriculture Organization of the United Nations (Συγγραφέας), World Health Organization (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Geneva :
World Health Organization,
1998.
|
Σειρά: | WHO technical report series ;
880 |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
DRI, dietary reference intakes : for calcium, phosphorus, magnesium, vitamin D, and fluoride /
Έκδοση: (1997) -
SLIM : der neue, individuelle Schlankheitsplan /
ανά: Menden, Erich, 1924-2001
Έκδοση: (1987) -
Dietotherapy, clinical application of modern nutrition /
Έκδοση: (1945) -
Διατροφή, μεσογειακή δίαιτα και ασθένειες : (με έμφαση στα καρδιαγγειακά) /
ανά: Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Α., 1947-
Έκδοση: (2021) -
Η διατροφή μας σήμερα /
ανά: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Έκδοση: (2001)