Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
    • Αγγλικά
    • Ελληνικά
Σύνθετη
  • Υγιεινή διατροφής και διαιτολο...
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με email
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
  • Μόνιμος σύνδεσμος
Υγιεινή διατροφής και διαιτολογία /

Υγιεινή διατροφής και διαιτολογία /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938 (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : [χ.ό.], 1980.
Θέματα:
Διατροφή.
Διαιτολογία.
Nutrition.
Dietetics.
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:362 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.

Παρόμοια τεκμήρια

  • Critical literature review : clinical effectiveness in allied health practices /
    ανά: Barr, Judith T.
    Έκδοση: (1993)
  • Guidelines for the development of a food and nutrition surveillance system for countries in the Eastern Mediterranean region / based on the deliberations of a WHO FAO Intercountry Meeting on Nutrition Surveillance, Islamabad, Pakistan, October 1988.
    Έκδοση: (1989)
  • Report of the European nutrition leadership programme : Luxembourg, 14-21 March 1996.
    Έκδοση: (1996)
  • LanguaL 2000 : documentation of changes from Version 0 : Working group on food description, terminology and nomenclature /
    Έκδοση: (2000)
  • Nutritional sciences : new developments of consumer concern : poster, abstracts /
    Έκδοση: (1991)

Επιλογές αναζήτησης
  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση
Βρείτε περισσότερα
  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά
  • Ανακαλύψτε κανάλια
Χρειάζεστε βοήθεια;
  • Συμβουλές αναζήτησης