Διαθεσιμότητα τροφίμων στην Ελλάδα κατ' άτομο : 1981-1982 & 1987-1988 /
Κύριος συγγραφέας: | Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938 (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Βασιλάκου, Ναϊρ - Τώνια (Συγγραφέας) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek English |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εθνικό Κέντρο Διατροφής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας : Ελληνική Εταιρεία Διατροφής και Τροφίμων,
1995.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Appetite and food intake : behavioral and physiological considerations /
Έκδοση: (2008) -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1992) -
Νομοθεσία ζωικών τροφίμων /
ανά: Τριχοπούλου - Πολυχρονοπούλου, Αντωνία, γ. 1938
Έκδοση: (1981) -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : (τροφογενείς διαταραχές) /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
ανά: Montville, Thomas J.
Έκδοση: (2010)