Οδηγός γαστρονομκής τέχνης στοιχεία ζαχαροπλαστικής
Main Authors: | Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. (Author), Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Interbooks
|
Similar Items
-
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999) -
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich Allen Z.
Published: (1999)