Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. & Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. (2000). Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks.
Chicago Style (17th ed.) CitationΑθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. and Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.
MLA (8th ed.) CitationΑθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. and Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.