Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. & Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. (2000). Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. και Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. και Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.