APA (7th ed.) Citation

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. & Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. (2000). Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. and Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.

MLA (8th ed.) Citation

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. and Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. Οδηγός γαστρονομκής τέχνης: στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Interbooks, 2000.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.