Ευρωπαϊκή ενοποίηση και βιομηχανία τροφίμων
Κύριοι συγγραφείς: | Καζάκος Ι. (Συγγραφέας), Ιωάννου Ι. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΙΟΒΕ
|
Σειρά: | ΙΟΒΕ |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Analysis of the greek food supply chain
ανά: Καδίτη Ελένη Α.
Έκδοση: (2012) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996) -
Χημεία τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι. 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια
ανά: Dittmer Paul R., κ.ά.
Έκδοση: (1999) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)